Menu
Your Cart

WarioWare Move It Nintendo Switch(1832187)

WarioWare Move It  Nintendo Switch(1832187)
Παράδοση 4-10 ημέρες
WarioWare Move It Nintendo Switch(1832187)
54,99€
  • Stock: Παράδοση 4-10 ημέρες
  • Κωδ. Προϊόντος: 1832187

WarioWare: Move It!




Κουνηθείτε με το WarioWare: Move It!

Πάρτε πόζα με μια πληθώρα μικροπαιχνιδιών που βασίζονται στην κίνηση σε μια ολοκαίνουργια προσθήκη στη σειρά WarioWare! Πιάστε ένα ζευγάρι χειριστήρια Joy-Con και κουνήστε, χτυπήστε, χορέψτε, κουνηθείτε, κάντε ακόμα και υπόκλιση σε πάνω από 200 αστραπιαία μικροπαιχνίδια (μίνι παιχνίδια που διαρκούν μόλις λίγα ξεκαρδιστικά δευτερόλεπτα).


Microgame mania


Πιάστε ένα ζευγάρι χειριστήρια Joy-Con και ξεκινήστε να κινείστε καθώς κουνάτε, χτυπάτε, χορεύετε, κουνιέστε, ακόμα και υποκλίνεστε μέσα από πάνω από 200 αστραπιαία μικροπαιχνίδια (μίνι παιχνίδια που διαρκούν μόλις μερικά ξεκαρδιστικά δευτερόλεπτα). Κόψτε μπαμπού, δραπετεύστε από τη φυλακή, επιστρέψτε μια υπόκλιση και πολλά άλλα, καθώς κατακτάτε μερικές πραγματικά γελοίες κινήσεις.

Εκπληκτική φόρμα



Το μυστικό σε αυτά τα τρελά μίνι παιχνίδια είναι η τελειοποίηση της φόρμας σας. Μερικά από αυτά απαιτούν μερικές... εεε... μοναδικές κινήσεις!



Story Mode


Βοηθήστε τον Wario να ολοκληρώσει μια σειρά από αστραπιαία μικροπαιχνίδια για να ξεφύγει από τους Woods Watchers! Μπορείτε να παίξετε το Story Mode με ένα ζεύγος χειριστηρίων Joy-Con ή ένας δεύτερος παίκτης μπορεί να συμμετάσχει στη συνεταιρική διασκέδαση με ένα άλλο σετ χειριστηρίων Joy-Con.

Party Mode



Έως και 4 παίκτες, ο καθένας με ένα χειριστήριο Joy-Con, μπορούν να διασκεδάσουν στα μίνι παιχνίδια του τοπικού Party Mode, όπως ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με κανόνες τύπου Wario!



Γράψτε μια αξιολόγηση