Menu
Your Cart

Όροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ONLINE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ GamesHero.gr

Το www.GamesHero.gr αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα  έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω του διαδικτύου, το οποίο ανήκει στην ελληνική επιχείρηση με την επωνυμία GAMESHERO O.E   .

Προσωπικά Δεδομένα

Για την έναρξη οποιασδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό κατάστημα gameshero.gr, είναι απαραίτητη από πλευράς σας η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων, τα οποία χρησιμεύουν κυρίως για λόγους ασφαλείας.

Τα στοιχεία που απαιτείται να γνωστοποιηθούν είναι τα εξής:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση
  • Αριθμός τηλεφώνου
  • Ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου

Τα δεδομένα πουδίνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα gameshero.gr σε καμία περίπτωση δεναποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα και δε χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς,πέραν της ολοκλήρωσης της αγοράς των προϊόντων που επιθυμείτε, εκτός κι αν αυτόεπιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή.

Το διατιθέμενο είδος

Τα προϊόντα που διατίθενται από το ηλεκτρονικό κατάστημα gameshero.gr, έχουν όλα ευρωπαϊκές προδιαγραφές, προκειμένου να μπορούν ναεξυπηρετήσουν πελάτες από όλα τα μέρη της Ευρώπης. Τα τεχνικά χαρακτηριστικάκαι άλλα στοιχεία των διατιθέμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορεί κανείςνα τα βρει ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται μέσα στιςσελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος και επιλέγοντας αργότερα το όνομα τουσυγκεκριμένου προϊόντος που τον/την ενδιαφέρει.

Ακύρωση παραγγελίας

Για οποιαδήποτεακύρωση παραγγελίας (ολικώς ή μερικώς) θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μέσω e-mail στο: info@gameshero.gr. Η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας, δίνεταιμέχρι τη χρονική στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή τηςπαραγγελίας σας. Οποιαδήποτε ακύρωση μετά το πέρας της χρονικής αυτής περιόδου,είναι αδύνατη.

Τρόποι πληρωμής

Το ηλεκτρονικόκατάστημα gameshero.gr, προσφέρει τους ακόλουθους τρόπουςπληρωμής:

  • Παραλαβή από το κατάστημά μας.
  • Μέσω Αντικαταβολής.
  • Μέσω πιστωτικής κάρτας από το φυσικό μας κατάστημα (είτε με εφ' άπαξ χρέωση του ποσού είτε με έντοκες δόσεις)
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό​
  • Τρόπος-Χρόνος-Κόστος αποστολής

Η παραγγελία θα φτάσει στον τόπο παράδοσης εντός 48 ωρών από την στιγμή που υπάρχει σε διαθεσιμότητα στην εταιρεία, για τιςπερισσότερες περιοχές της Ελλάδας (από τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε γιατην αποστολή της παραγγελίας σας), ενώ ο χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτεςπεριοχές αυξάνεται σε 72 ώρες. Το ηλεκτρονικό κατάστημα gameshero.gr χρησιμοποιεί υπηρεσίες ταχυμεταφορών (courier) για την ασφαλή και γρήγορη αποστολή τωνπροϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς και συμπεριλαμβάνονται στηπαραγγελίας σας.

Τιμές των διατιθέμενων προϊόντων 

Οι τιμές που αναγράφονταιαφορούν πληρωμές τοις απολύτου μετρητοίς. ​Στιςτιμές που αναγράφονται στους σχετικούς τιμοκαταλόγους του ηλεκτρονικούκαταστήματος gameshero.gr, συμπεριλαμβάνεται και ο σχετικόςΦ.Π.Α.(24%) .

Το ηλεκτρονικόκατάστημα gameshero.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματοςαναπροσαρμογής των τιμών των προϊόντων που διαθέτει στις αποθήκες του.

Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

Για επιστροφές προϊόντων επιβαρύνεστε με το ποσό των 3,9 ευρώ.

Η διαδικασία της επιστροφής είναι απλή και γίνεται πάντα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με εμάς, στο τηλέφωνο 2106136222. Εν τάχει, η διαδικασία αλλαγής έχει ως εξής: Μας αποστέλλετε το προς αλλαγή προϊόν με την ACS courier. χωρίς κανένα κόστος μεταφοράς. Με το που θα παραλάβουμε το προϊόν ελέγχουμε αν πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις. Αν τις πληροί, σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν. Το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος το επιβαρύνεστε εσείς και είναι 3,9 ευρώ εφόσον σας αποσταλεί με την ACS courier.

Σημειώνεται ότι τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να αποστέλλονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην Ηρακλείτου 4Α , Χαλάνδρι 

, ΤΚ 15238 με ACS courier. και χρέωση παραλήπτη.
Σε περίπτωση που πελάτης επιστρέψει προϊόν σε διαφορετική διεύθυνση από την ανωτέρω, θα προκύψει επιπλέον χρέωση 3,9€, που αφορά στα μεταφορικά που θα προκύψουν για την επαναπροώθηση του δέματος στον σωστό προορισμό.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η αλλαγή είναι η αποστολή του προϊόντος σε εμάς το αργότερο την επόμενη εργάσιμη της καταχώρησής της.
Εκπρόθεσμες αποστολές δεν θα γίνονται δεκτές, με αποτέλεσμα την ακύρωση της αλλαγής και την επιστροφή του προϊόντος με επιβάρυνση των μεταφορικών στον πελάτη (7,8€).

 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη. Αυτό σημαίνει:

 

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλ. χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί, λειτουργήσει ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

 

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, θα ήταν χρήσιμο να ελέγχετε την κατάσταση των διατιθέμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα gameshero.gr δε δέχεται επιστροφές προϊόντων που έχουν ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να απευθυνθείτε με την εγγύηση των προϊόντων απευθείας στην εκάστοτε αντιπροσωπεία.

Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να το απoστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

 

Διευκρινίζεται ότι οι αλλαγές γίνονται πάντοτε στην τρέχουσα τιμή του προϊόντος με την εξτρά επιβάρυνση που αναγράφεται παραπάνω. Σε περίπτωση που το νέο προϊόν που επιλέγετε έχει χαμηλότερη τιμή από αυτό που επιστρέφετε, δικαιούστε εκπτωτικό κουπόνι, αξίας ίσης με τη διαφορά που προκύπτει. Επιστροφή χρημάτων για την ανωτέρω περίπτωση δεν πραγματοποιείται.

 

 

 

Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του gameshero.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε το gameshero.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα της υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.
Προκειμένου να διαπιστωθεί εαν το προϊόν είναι ελλατωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε με email στο 
info@gameshero.gr φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας.Εαν μας αποστείλετε το προίόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος σύν όσα προκύψουν καθώς επίσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης παραλαβής του.
Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέρθηκαν.

Στην περίπτωση που το προϊόν δεν χαρακτηριστεί ελαττωματικό, επιστρέφεται στον πελάτη με επιβάρυνση του μεταφορικού κόστους που είναι στα 7,8€.

 

ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Εφόσον κάνετε παραγγελία, σας αποσταλεί και αρνηθείτε να την παραλάβετε (χωρίς υπαιτιότητα της εταιρίας μας), επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής τα οποία είναι 7,8 ευρώ. Στην περίπτωση αυτή και εφόσον επιθυμείτε να καταχωρήσετε εκ νέου παραγγελία στο κατάστημά μας θα πρέπει να εξοφλήσετε με τραπεζική κατάθεση ολόκληρο το ποσό της νέας παραγγελίας συμπεριλαμβανομένων των 7,8€ που θα έχουνε προκύψει από την ανωτέρω οφειλή.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ)
Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:
α) Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση 
info@gameshero.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 210-6136222 καθημερινά 10:00-15:00 και το Σάββατο 10:00-13:00. Σε περίπτωση που η ακύρωση γίνει μετά την αποστολή της παραγγελίας σας επιβαρύνεστε με το μεταφορικό κόστος της επιστροφής το οποίο είναι στα 7,8 ευρώ.

β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος πρέπει να τηρούνται οι προυποθέσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω περί φθορών των επιστρεφομένων προιόντων κλπ..

Εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται πάντα στην τιμή αγοράς του προϊόντος την ημέρα της αγοράς του, αφαιρούμενων 7,8 ευρώ που αφορούν στα μεταφορικά έξοδα. Η κατάθεση των χρημάτων σας θα γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα λάβουμε τα προς επιστροφή προίόντα και εφόσον αυτά πληρούν τις προϋποθέσεις περί επιστρεφόμενων προϊόντων όπως αυτές περιγράφηκαν παραπάνω.

Η επιστροφή χρημάτων σε τράπεζα εκτός Eurobank και Alpha, υπόκειται σε επιπλέον επιβάρυνση του 1,5€ που αφορά σε έξοδα προμήθειας εμβάσματος τράπεζας, που επιβαρύνεται η εταιρία μας. Σε τράπεζες εκτός Eurobank και Alpha, ενδέχεται να προκύπτουν extra χρεώσεις στον πελάτη από την δική του τράπεζα προς τον ίδιο, οι οποίες αντιστοιχούν στον εκάστοτε τιμοκατάλογο κάθε τράπεζας, για τις οποίες δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

Υπενθυμίζεται ότι, επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μόνο στην περίπτωση χρήσης του δικαιώματος υπαναχώρησης. Σε περίπτωση αλλαγής με άλλο προϊόν χαμηλότερης αξίας, δικαιούστε εκπτωτικό κουπόνι αξίας ίσης με τη διαφορά που προκύπτει, αφαιρούμενων 3,9 ευρώ που αφορούν στα μεταφορικά έξοδα της αλλαγής.


Σε κάθε περίπτωση, αν επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο τρόπο για την επιστροφή του προϊόντος πλην της 
ACS courier., επιβαρύνεστε με το κόστος της επιστροφής που θα έχει χρεωθεί η εταιρία μας.

 

Χρήση cookies
Ο σκοπός των cookies είναι η αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με τις προτιμήσεις σας (πχ προτιμήσεις απεικόνισης), για τη διαχείριση της συνεδρίας, για τη διευκόλυνση της περιήγησης, για την εμφάνιση πληροφοριών με πιο αποτελεσματικό τρόπο, για να σας παρέχουμε καλύτερη εξυπηρέτηση με πιο εξειδικευμένες πληροφορίες όπου επιθυμείτε ή κρίνεται αναγκαίο, για την ασφαλή λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος gameshero.gr.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα
 gameshero.gr χρησιμοποιεί:
Τα απολύτως απαραίτητα
 cookies για τη διαχείριση της συνεδρίας σας και για λόγους ασφάλειας, για τη διευκόλυνση της περιήγησης, για την εμφάνιση πληροφοριών με πιο αποτελεσματικό τρόπο και για να σας παρέχουμε καλύτερη εξυπηρέτηση με πιο εξειδικευμένες πληροφορίες. Χωρίς αυτά ορισμένες υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν μπορούν να λειτουργήσουν ομαλά και με ασφάλεια.
Τα
 cookies επιδόσεων και εμπειρίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Αφορούν ενδεικτικά τις σελίδες με τις περισσότερες επισκέψεις, σφάλματα περιήγησης και είναι μη προσωποποιημένα και ανώνυμα με μοναδικό σκοπό την βελτίωση του ηλεκτρονικού καταστήματος.
Τα
 cookies λειτουργικότητας που παρέχουν προσωποποιημένες λειτουργίες για την εμφάνιση ή/και το ιστορικό περιήγησης και αγορών ή/και την επικοινωνία με το ηλεκτρονικό κατάστημα gameshero.gr.
Τα
 cookies απόδοσης/διαφήμισης που χρησιμοποιούνται για τη διαφημιστική προώθηση και μετρήσεις αποδόσεων και αποτελεσματικότητας.
Μόνιμα
 cookies με διάρκεια ζωής ενός έτους χρησιμοποιούνται από το ηλεκτρονικό κατάστημα όπως πχ. για την εμπόδιση εμφάνισης του μηνύματος συναίνεσης στη χρήση αρχείων cookies.
Οι ρυθμίσεις των περισσότερων περιηγητών Διαδικτύου, σας δίνουν τη δυνατότητα αποδοχής ή απόρριψης των
 cookies, καθώς και ειδοποίησής σας πριν από την εγκατάσταση ενός αρχείου cookie. Η απόρριψη της χρήσης των cookies μπορεί να επηρεάσει την πλοήγησή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή και να καταστήσει αδύνατη την πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες του. Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τη λειτουργία βοήθειας του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε.
Cookies τρίτων
Εκτός από τη χρήση των cookies του ηλεκτρονικού καταστήματος gameshero.gr, σε περίπτωση που επισκεφθείτε ιστοσελίδες τρίτων ιστότοπων, σας ενημερώνουμε ότι τοποθετούν και δύναται να έχουν πρόσβαση με cookies στον υπολογιστή/κινητό σας. Η χρήση cookies των τρίτων ιστοτόπων υπόκειται στις δικές τους πολιτικές/όρους χρήσης ιδιωτικότητας, απορρήτου, προστασίας προσωπικών δεδομένων, νόμιμης χρήσης και το gameshero.gr δεν έχει καμία επιρροή στη συλλογή, χρήση, επεξεργασία, διαβίβαση αυτών των δεδομένων από/σε αυτούς τους τρίτους.
Google Analytics
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί cookies από την υπηρεσία GoogleAnalytics. Πληροφορίες όπως διαδραστικότητα, αιτήματα πλοήγησης, αναφορές δραστηριότητας ηλεκτρονικού καταστήματος συλλέγονται για βελτιστοποίηση λειτουργικότητας. Σε κάθε περίπτωση όμως τα εργαλεία προστασίας και εναντίωσης είναι άμεσα διαθέσιμα σε εσάς
α) Πρόσθετο μη καταγραφής και εναπόθεσης
 cookie για τον περιηγητή σας και για όλους τους ιστότοπους
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en
β) Ρύθμιση διαφημίσεων για όλους τους ιστότοπους
https://adssettings.google

Στοιχεία Εταιρίας


Επωνυμία GAMESHERO ΟΕ

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 148341503000

ΑΦΜ 801068203 

ΔΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΕΔΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ 4Α ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 

ΤΚ 15238

ΤΗΛ 2106136222