Menu
Your Cart

Batman Arkham Trilogy Nintendo Switch(1832751)

Batman Arkham Trilogy  Nintendo Switch(1832751)
Παράδοση 4-10 ημέρες
Batman Arkham Trilogy Nintendo Switch(1832751)
59,99€
  • Stock: Παράδοση 4-10 ημέρες
  • Κωδ. Προϊόντος: 1832751

Batman: Arkham Trilogy




Γίνετε ο απόλυτος προστάτης της Gotham City στο εμβληματικό Batman: Arkham Trilogy!

Αντιμετωπίστε τους διαβόητους σούπερ κακοποιούς της DC: τον Joker, τον Scarecrow, την Poison Ivy και άλλους στο Batman: Arkham Asylum. Μπείτε στις σκιές του ανοιχτού κόσμου του Batman: Arkham City, του νέου "σπιτιού" υψίστης ασφαλείας για κακοποιούς, γκάνγκστερ και παράφρονες εγκληµατίες ιδιοφυΐες. Στο Batman: Arkham Knight, διασχίστε τους δρόμους του Gotham και αντιμετωπίστε την απόλυτη απειλή στο επικό κλείσιμο της τριλογίας.

Ζήστε την εμπειρία του βραβευμένου gameplay και της πρωτότυπης ΑΑΑ αφήγησης και στα 3 παιχνίδιαΣΥΝ όλα τα DLC, σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο.


Batman: Arkham Asylum


Το Batman: Arkham Asylum εκθέτει τους παίκτες σε μια σκοτεινή και ατμοσφαιρική περιπέτεια που τους μεταφέρει στα βάθη του Arkham Asylum - του ψυχιατρικού νοσοκομείου υψηλής ασφαλείας της Gotham City για τους παράφρονες εγκληματίες. Χρησιμοποιήστε τα θρυλικά gadgets του Batman, χτυπήστε από τις σκιές και αντιμετωπίστε τον Joker και τους πιο διαβόητους σούπερ κακοποιούς της Gotham City.

Batman: Arkham City



Το Batman: Arkham City στέλνει τους παίκτες στο Arkham City - μια βαριά οχυρωμένη περιοχή στην καρδιά της Gotham City. Το Batman Arkham City παρουσιάζει μια ολοκαίνουργια ιστορία που συγκεντρώνει ένα all-star cast κλασικών χαρακτήρων και δολοφονικών κακοποιών από το σύμπαν του Batman, καθώς και νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά παιχνιδιού.



Batman: Arkham Knight


Στο εκρηκτικό φινάλε της σειράς Arkham, ο Batman αντιμετωπίζει την απόλυτη απειλή κατά της πόλης που έχει ορκιστεί να προστατεύει. Ο Scarecrow επιστρέφει για να ενώσει μια ομάδα εντυπωσιακών σούπερ κακοποιών, όπως ο Penguin, ο Two-Face και η Harley Quinn, για να καταστρέψει τον Σκοτεινό Ιππότη για πάντα. Το Batman: Arkham Knight εισάγει τη μοναδικά σχεδιασμένη έκδοση του Batmobile της Rocksteady, το οποίο μπορεί να οδηγηθεί για πρώτη φορά στη σειρά. Η προσθήκη αυτού του θρυλικού οχήματος, σε συνδυασμό με το βραβευμένο gameplay της σειράς Batman Arkham, προσφέρει στους παίκτες την απόλυτη και ολοκληρωμένη εμπειρία Batman, καθώς διασχίζουν τους δρόμους και πετούν στον ορίζοντα ολόκληρης της Gotham City. Γίνετε ο Batman.

Γράψτε μια αξιολόγηση