Menu
Your Cart

Dreamworks All Star Kart Racing Nintendo Switch(1850145)

Dreamworks All Star Kart Racing  Nintendo Switch(1850145)
Παράδοση 4-10 ημέρες
Dreamworks All Star Kart Racing Nintendo Switch(1850145)
39,99€
  • Stock: Παράδοση 4-10 ημέρες
  • Κωδ. Προϊόντος: 1850145

Dreamworks: All Star Kart Racing

Ένα all-star καστ με μερικούς από τους αγαπημένους χαρακτήρες της DreamWorks θα προσφέρει τη διασκέδαση και τη χαρά των αγώνων καρτ υψηλής ταχύτητας όπως ποτέ άλλοτε! Αγωνίσου σε 20 διαφορετικές πίστες όλες θεματικές από αγαπημένες ταινίες της DreamWorks, συμπεριλαμβανομένων των Shrek’s SwampNew York City Zoo από τη ΜαδαγασκάρηIsle of Berk και πολλά άλλα!

20 από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες της DreamWorks: Shrek, Po, Tigress, Puss in Boots, Hiccup, Astrid, Boss Baby και άλλοι κορυφαίοι αγαπημένοι χαρακτήρες συγκεντρώνονται σε μια μοναδική εμπειρία αγώνων καρτ.

Dreamworks All-Star cast


Ποιον θα επιλέξεις; Αγαπημένοι χαρακτήρες όπως ShrekPoTigressBoss BabyPuss in BootsHiccup και Astrid.​

20 Φοβερά καρτ



Κάθε καρτ αντλεί το ξεχωριστό του σχέδιο από τη μοναδική προσωπικότητα του χαρακτήρα-οδηγού της DreamWorks! Βάλε το δικό σου στυλ στο καρτ με εκατοντάδες συνδυασμούς εξαρτημάτων και αξεσουάρ για να ανεβείς επίπεδο!



Αγώνας σε εικονικές τοποθεσίες


Μεταφέρσου σε φανταστικούς κόσμους καθώς επιταχύνεις, αλλάζεις, πηδάς και οδηγείς σε διαδρομές εμπνευσμένες από τις αγαπημένες σου ταινίες DreamWorks: The Kingdom of Far Far Away from ShrekBergen Town από TrollsBaby Corp από The Boss BabyNew York City ZooMadagcar και πολλές άλλες!

Trolls as race josts & power-ups



PoppyBranchBarbCooper και άλλοι από τον πολύχρωμο κόσμο των DreamWorks Trolls δεν θα σε ταλαιπωρούν μόνο ως οικοδεσπότες για κάθε αγώνα, αλλά θα σε βοηθούν επίσης να πετύχεις τις σωστές κινήσεις για την επιτυχία σου στην πίστα με τις δυνατότητές τους να δυναμώνουν. Σύλλεγξέ τα για να τα έχεις μαζί σου σε κάθε αγώνα και να έχεις μοναδικές εκπλήξεις!



Μαγικοί διακόπτες για μαγικές διαδρομές


Πάτησε μαγικούς διακόπτες στις πίστες για να αποκαλύψεις κρυφές συντομεύσεις. Επέκτεινε αυτά τα μαγικά μονοπάτια πατώντας περισσότερους διακόπτες στην σειρά!

Multiple racing modes



Μοναδικό online multiplayer με δυνατότητα split screen για ατέλειωτή δράση που θα λατρέψει ολόκληρη η οικογένεια.



Γράψτε μια αξιολόγηση