Menu
Your Cart

Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass Nintendo Switch(1865939)

Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass  Nintendo Switch(1865939)
Παράδοση 4-10 ημέρες
Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass Nintendo Switch(1865939)
39,99€
  • Stock: Παράδοση 4-10 ημέρες
  • Κωδ. Προϊόντος: 1865939

Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass

Κάψε λάστιχα στις πίστες του Mushroom Kingdom—υποβρύχια, στον ουρανό, ανάποδα σε zero-g και πέρασε τον τερματισμό—για τη νίκη! Ανέπτυξε ταχύτητα για τοπικά τουρνουά για πολλούς παίκτες, διαδικτυακά τουρνουά εντός παιχνιδιού, μια ανανεωμένη λειτουργία μάχης και πολλά άλλα!

Μείνε φρέσκος στο παιχνίδι Mario Kart™ 8 Deluxe παίζοντας ως καλεσμένοι χαρακτήρες Inkling Girl και Inkling Boy! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα εμπνευσμένα από το Splatoon καρτ στο στάδιο μάχης τους, το Urchin Underpass. Υπάρχουν επίσης αντικείμενα που επιστρέφουν, όπως το Boo, το φάντασμα που κλέβει αντικείμενα και το Feather, που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά σε λειτουργία μάχης. Οι βετεράνοι χαίρονται—μπορείς να κρατάς δύο αντικείμενα ταυτόχρονα! Απόδειξε ότι είσαι ο καλύτερος δρομέας και μαχητής στον κόσμο σε διαδικτυακά τουρνουά ή απλώς κάνε αγώνες και πολέμησε φίλους στο διαδίκτυο. Με πολλές επιλογές ελέγχου και λειτουργία χειρός, υπάρχει πάντα τρόπος να παίξεις στο σύστημα Nintendo Switch™!


Διπλασιάστε τις επιλογές μαθημάτων σου με το Mario Kart 8 Deluxe — Booster Course Pass!


Συνολικά 48 ακόμη διαδρομές αγωνίζονται για το παιχνίδι Mario Kart 8 Deluxe ως επί πληρωμή DLC!

Αγωνίσου στις αγαπημένες σου διαδρομές!



τρέξε μέσα από το Tokyo Blur από το παιχνίδι Mario Kart Tour και νοσταλγικά αγαπημένα, όπως το DS Waluigi Pinball και το Wii Coconut Mall!



Περισσότεροι χαρακτήρες συμμετέχουν στην κούρσα!


Ο Kamek, ο Petey Piranha και ο Wiggler βρίσκουν τον Birdo και άλλους δρομείς με το Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass DLC. Αυτοί οι δρομείς που επιστρέφουν είναι έτοιμοι και ανυπόμονοι να βγουν στην κούρσα!

Γράψτε μια αξιολόγηση