Ο περιηγητής σας δεν είναι ενημερωμένος!

Τα ξεπερασμένα προγράμματα περιήγησης έχουν προβλήματα ασφαλείας και δεν ακολουθούν τα νέα πρότυπα ιστού. Ενημερώστε τον περιηγητή σας για να δείτε πλήρως αυτόν τον ιστότοπο.
Menu
Your Cart

Real Heroes: Firefighter - PS4 Game

Real Heroes: Firefighter - PS4 Game
Κατόπιν παραγγελίας
Real Heroes: Firefighter - PS4 Game
20,66€
  • Stock: Κατόπιν παραγγελίας
  • Κωδ. Προϊόντος: 1491968

Ζήσε τη ζωή και τις περιπέτειες ενός από τους τελευταίους πραγματικούς ήρωες του κόσμου: Του πυροσβέστη!

Για πρώτη φορά στο PlayStation, το Real Heroes: Firefigher σου δίνει την πιο ρεαλιστική εμπειρία θέασης των πυροσβεστών σε ένα παιχνίδι γεμάτο περιπέτεια και προκλήσεις . Ζήσε τις περιπέτειες ενός πυροσβέστη και τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει μέσα σε περιβάλλοντα γεμάτα φλόγες και μεγάλους κινδύνους. Χρησιμοποίησε τα εργαλεία πυρόσβεσης του εμπορίου, όπως το τσεκούρι, το λάστιχο και το πριόνι για να διασώσεις τους επιζώντες και να ελέγξεις τις πυρκαγιές. Θα αναλάβεις το ρόλο ενός νέου πυροσβέστη και θα ξεκινήσεις σε έναν πυροσβεστικό σταθμό μεγάλης πόλης, θα μάθεις τον χειρισμό όλων των εργαλεία που θα χρειαστείς για να μπείς στην μάχη.

Απόλαυσε ένα παιχνίδι με μοναδικά γραφικά μέσα από κινηματογραφικές σκηνές. Σώσε τους ανθρώπους και τα ζώα από τις φλόγες και άλλους κινδύνους και γίνε ένας πραγματικός ήρωας,ένας πραγματικός πυροσβέστης!


  • Career mode με πάνω από 9 επίπεδα και πολλές τοποθεσίες.
  • Πολλά ρεαλιστικά εργαλεία, όπως τσεκούρια , πυροσβεστικά λάστιχα που θα σας βοηθήσουν στην προσπάθεια που θα κάνετε για να φέρετε εις πέρας τις αποστολές σας
  • Η ρεαλιστική συμπεριφορά της πυρκαγιάς που προσφέρει μια επικίνδυνη αλλά και πονηρή πρόκληση.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
Ετικέτες: Real Heroes: Firefighter - PS4 Game , ,