Ο περιηγητής σας δεν είναι ενημερωμένος!

Τα ξεπερασμένα προγράμματα περιήγησης έχουν προβλήματα ασφαλείας και δεν ακολουθούν τα νέα πρότυπα ιστού. Ενημερώστε τον περιηγητή σας για να δείτε πλήρως αυτόν τον ιστότοπο.
Menu
Your Cart

Monster Energy Supercross 3 - PS4 Game

Monster Energy Supercross 3 - PS4 Game
Κατόπιν παραγγελίας
Monster Energy Supercross 3 - PS4 Game
59,98€
  • Stock: Κατόπιν παραγγελίας
  • Κωδ. Προϊόντος: 1488514

Το μοναδικό Official AMA Supercross Championship παιχνίδι επέστρεψε πιο επίσημο από ποτέ. Από τις πραγματικές ομάδες μέχρι τα training compounds, καθιστώντας το Monster Energy Supercross 3 πιστό αντίγραφο του κόσμου του Supercross. Βίωσε τον Κόσμο του Supercross με 100 οδηγούς των κατηγοριών 450SX και 250SX15 επίσημα tracks και για πρώτη φορά στη σειρά περιλαμβάνει τη δυνατότητα συμμετοχής στις επίσημες Ομάδες Supercross του πρωταθλήματος 2019 στο career mode. Θα έχεις επιτέλους τη δυνατότητα να ξεκινήσεις την καριέρα σου και να γίνεις συμπαίκτης ενός επίσημου οδηγού του Supercross!

Επίσης με τους νέους αποκλειστικούς servers, μπορείς τώρα να απολαύσεις την καλύτερη multiplayer εμπειρία με όλα τα νέα περιεχόμενα και modes, όπως το νέο Race Director mode.  • Ενίσχυσε τη δημιουργικότητά σου και μοιράσου με την κοινότητα άπειρες πίστες για να αγωνιστείς.
  • Με νέα physics, νέα animations, νέους οδηγούς και τη δυνατότητα δημιουργίας γυναίκας οδηγού, το Monster Energy Supercross 3 είναι περισσότερο Supercross από ποτέ!
  • Απόλαυσε μια εντελώς νέα συναρπαστική co-op εμπειρία με τους φίλους σου στο νέο εκπληκτικό compound, εμπνευσμένο από το Corona Supercross Test Track, στο οποίο μπορείς να προπονηθείς, να αγωνιστείς ή να περιπλανηθείς.
  • Νέους αποκλειστικούς servers, μπορείς τώρα να απολαύσεις την καλύτερη multiplayer εμπειρία με όλα τα νέα περιεχόμενα και modes, όπως το νέο Race Director mode.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε