Ο περιηγητής σας δεν είναι ενημερωμένος!

Τα ξεπερασμένα προγράμματα περιήγησης έχουν προβλήματα ασφαλείας και δεν ακολουθούν τα νέα πρότυπα ιστού. Ενημερώστε τον περιηγητή σας για να δείτε πλήρως αυτόν τον ιστότοπο.
Menu
Your Cart

Microsoft Xbox One Elite Controller Series 2 - Χειριστήριο Μαύρο

Microsoft Xbox One Elite Controller Series 2 - Χειριστήριο Μαύρο
Κατόπιν παραγγελίας
Microsoft Xbox One Elite Controller Series 2 - Χειριστήριο Μαύρο
179,99€
  • Stock: Κατόπιν παραγγελίας
  • Κωδ. Προϊόντος: 1435109

Eν συντομία

Προσαρμογή επαγγελματικού επιπέδου για ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, με το ολοκαίνουριο Xbox One Elite Controller Series 2! Έχουμε αποφασίσει να δημιουργήσουμε ένα χειριστήριο κορυφαίων επιδόσεων που θα καλύπτει τις ανάγκες των ανταγωνιστικών παικτών του σήμερα. Διαθέτει πάνω από 30 νέους τρόπους για να παίξεις σαν επαγγελματίας, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμιζόμενων thumbstick.

Απόλαυσε απεριόριστη προσαρμογή με νέα εναλλάξιμα εξαρτήματα και αποκλειστικές επιλογές χαρτογράφησης κουμπιών στην εφαρμογή αξεσουάρ Xbox. Αποθήκευσε έως και 3 προσαρμοσμένα προφίλ στο χειριστήριο και διάλεξε το κατάλληλο ανάλογα με το game που παίζεις. Παίξε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με έως και 40 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας! Χρησιμοποίησε το Xbox Wireless, Bluetooth ή το καλώδιο USB-C, για να το συνδέσεις σε συσκευές Xbox One και Windows 10. Σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των ανταγωνιστικών gamers της εποχής, το Xbox Elite Wireless Controller Series 2 προσφέρει εξαιρετική απόδοση, προσαρμογή και ανθεκτικότητα.

Συμβατότητα: PC/Xbox One

Τεχνολογία Σύνδεσης: Ασύρματη

Video

Μάθε τα πάντα...

Βελτιώστε την απόδοση και τη φόρμα σας

Επέλεξε από μια ποικιλία μεταλλικών μοχλών και πληκτρολογίων κατεύθυνσης για προσαρμοσμένο έλεγχο και εργονομία. Ανακάλυψε διαμορφώσεις που μπορούν να βελτιώσ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε