Menu
Your Cart

Gameshero ανοιχτά!  Ξανά μαζί!!

Σας περιμένουμε στο κατάστημα μας!!!

🦸‍♂️ Click Inside 👉 Κλείστε το ραντεβού σας την ώρα που σας εξυπηρετεί.

Στείλτε μήνυμα στο 13032 και επισκεφθείτε μας!!!

Θυμηθείτε έχετε 3 ώρες στην διάθεση σας 😉

🦸‍♂️ Click Away  👉 Κάντε την παραγγελία σας  στο gameshero.gr και μόλις είναι έτοιμη θα λάβετε μήνυμα για να κλείσετε το ραντεβού σας!

 

Biomutant Atomic Edition - PS4 Game

Biomutant Atomic Edition - PS4 Game
Κατόπιν παραγγελίας
Biomutant Atomic Edition - PS4 Game
429,00€
 • Stock: Κατόπιν παραγγελίας
 • Κωδ. Προϊόντος: 1415576

Σχετικά με το Biomutant® είναι ένα open-world, μετα-αποκαλυπτικό Kung-Fu RPG game, που περιλαμβάνει μοναδικού στυλ μάχες συνδυάζοντας τις πολεμικές τέχνες, το πνεύμα, το σώμα, τις μεταλλάξεις και τα όπλα, προσφέροντας την απόλυτη δράση.

Το Martial Arts στυλ μάχης προσφέρει μέγιστη ελευθερία κινήσεων και ευκινησία ενώ σας επιτρέπει να συνδυάζετε γυρίσματα, όπλα και δυνάμεις από τις μεταλλάξεις σας. Η απόκτηση του νέου στυλ μάχης Wushu μέσω της εξέλιξης και η μάθηση από τους Masters που θα συναντήσετε, προσθέτει συνεχώς επιλογές και φροντίζει ώστε η μάχη να μην γερνά ποτέ.

Θα δημιουργήσετε τη δική σας περιπέτεια καθώς θα εξερευνάτε τον ανοιχτό κόσμο και βρίσκεστε απίστευτες περιπέτειες κάτω από την επιφάνειά του. Περάστε από άγρια εδάφη, σήραγγες και πηγές καυσίμων του κάτω κόσμου και βρείτε το δρόμο σας στα βουνά ή στο αρχιπέλαγος. Υπάρχουν πολλές ανακαλύψεις που πρέπει να γίνουν, μυστήρια που ξετυλίγονται, πλάσματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε και περίεργοι χαρακτήρες που θα συναντήσετε σε αυτόν τον ζωντανό και πολύχρωμο κόσμο.

Οι ενέργειές σας παίζουν σημαντικό ρόλο στην εκπόνηση αυτής της ιστορίας όπου το Τέλος έρχεται στο Νέο Κόσμο. Μια πανούκλα καταστρέφει τη γη και το Δέντρο της Ζωής αιμορραγεί τον θάνατο από τις ρίζες του. Οι Φυλές στέκονται χωρισμένες, που έχουν ανάγκη από κάποιον αρκετά ισχυρό για να τους ενώσει ή να τους φέρει όλα κάτω ...

Η Atomic Edition περιλαμβάνει:

 • Διόραμα εξαιρετικής λεπτομέρειας – 60 εκατοστά μήκος, 25 εκατοστά πλάτος, 30 εκατοστά ύψος
 • Το παιχνίδι
 • Steelbook
 • Μπλούζα μεγέθους L/XL
 • Μεγάλο mousepad 80 x 35 εκατοστά
 • Το artworkσεπανίμεγέ θους A1
 • Soundtrack
 • Ανώτερης ποιότητας συσκευασία
 • Μια νέα οπτική στις third person μάχες – Το σύστημα μάχης πολεμικών τεχνών σας επιτρέπει απόλυτη ελευθερία κίνησης και ευελιξίας, αναμειγνύοντας πυροβολισμούς, αναμετρήσεις σε απόσταση αναπνοής και ειδικές δυνάμεις που στηρίζονται στις μεταλλάξεις σας. Η απόκτηση νέων μαχητικών στυλ Wushu μέσω της προόδου του χαρακτήρα και η εκμάθηση κινήσεων από τους δασκάλους που συναντάτε, προσθέτουν συνεχώς νέες επιλογές ώστε οι μάχες να μην είναι ποτέ επαναλαμβανόμενες.
 • Εξελίξτε το παιχνίδι – Θα μπορείτε να κωδικοποιείτε τη γενετική κατασκευή σας ξανά και ξανά, για να αλλάζετε την εμφάνιση και τον τρόπο που παίζετε. Αυτό, φυσικά, επηρεάζει τις δεξιότητες του χαρακτήρα και εκτός από αυτό, η έκθεση στη βιολογική μόλυνση του κόσμου θα οδηγήσει σε μεταλλάξεις όπως η εμφάνιση δαγκανών και ουρών με αγκάθια. Η ραδιενέργεια που βρίσκεται στα καταφύγια του παλιού κόσμου θα επηρεάσει το μυαλό του χαρακτήρα και θα ξεκλειδώσει ψυχικές μεταλλάξεις όπως η τηλεκίνηση, η αιώρηση και άλλα.
 • Το επόμενο επίπεδο στις κατασκευές – Αφήστε ελεύθερη τη δημιουργικότητα σας όταν κατασκευάζετε όπλα. Αναμείξτε κομμάτια για να δημιουργήσετε τα δικά σας ξίφη, σφυριά και δόρατα. Φτιάξτε περίστροφα, τουφέκια και καραμπίνες και προσθέστε εξαρτήματα που θα σας δώσουν το πλεονέκτημα στις μάχες. Στην πορεία θα βρείτε και χαρακτήρες που θα δημιουργήσουν αντικείμενα για λογαριασμό σας, όπως βιονικές φτερούγες, αλλά και να εξελίξετε το Automaton σας – τον σύντροφο σας, που έχει τη μορφή ενός παιδικού παιχνιδιού!
 • Εξοπλιστείτε για περιπέτεια – Έχετε απόλυτη ελευθερία στον εξοπλισμό του χαρακτήρα σας. Όχι μόνο σε ότι αφορά στα όπλα που επιλέγετε, αλλά και στον εξοπλισμό που φοράτε. Φορέστε μια μάσκα αερίων και μια μπουκάλα οξυγόνου καθώς εξερευνάτε τα Dead Zones, ρούχα που είναι ανθεκτικά στη θερμότητα για να περιπλανηθείτε στις παγωμένες περιοχές ή προστατευτική θωράκιση για να αντιμετωπίσετε τα μολυσμένα πλάσματα. Η επιλογή είναι δική σας.
 • Επιζήστε σε έναν αληθοφανή κόσμο – Καθώς εξερευνάτε τον κόσμο και ότι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια του με ταπόδια, με κάποιο mech, με τζετ σκι, με αερόστατο και άλλα οχήματα, θα δημιουργήστε τη δική σας περιπέτεια. Διασχίστε τους ερημότοπους που πεθαίνουν, τα τούνελ και τα συμπλέγματα καταφυγίων του κάτω κόσμου και βρείτε τον δρόμο σας στα βουνά ή στο αρχιπέλαγος. Σας περιμένουν πολλές ανακαλύψεις, μυστήρια να αποκαλύψετε, πλάσματα να αντιμετωπίσετε και παράξενοι χαρακτήρες να συναντήσετε σε αυτόν τον αληθοφανή κόσμο.
 • Μια ασυνήθιστη ιστορία με ένα ασυνήθιστο τέλος – Οι πράξεις σας παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας, όπου το Τέλος έρχεται για τον Νέο Κόσμο. Μια επιδημία καταστρέφει τον τόπο και το Δέντρο της Ζωής αιμορραγεί από τις ρίζες του. Οι Φυλές είναι διχασμένες και χρειάζονται κάποιον αρκετά ισχυρό για να τις ενώσει ή για να τις αφανίσει...
 • Αν και ένας Αφηγητής σας καθοδηγεί στον κόσμο εξιστορώντας κάθε βήμα στοτ αξίδι σας, είναι οι πράξεις και οι επιλογές σας πουα ποφασίζουν το τέλος της ιστορίας σας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε